Image

LOUNAS

Lounas tarjolla ma-pe klo 10.30-14.00. Tervetuloa!

MAANANTAI 14.1.
Kana-kasviskeittoa G,L
Nakkistroganoff ja perunamuussia G,L
Pusut L

TIISTAI 15.1.
Juustokeittoa G,L
Ylikypsää BBQ-porsasta, lohkoperunoilla ja juureksilla L
Uunipuuroa ja marjakeittoa L

KESKIVIIKKO 16.1.
Porkkanasosekeittoa G,L
Lasagnea L
Omenakiisseliä G,L

TORSTAI 17.1.
Savuporokeittoa G,L
Tomaatti-mozzarella kalaa ja ruohosipulimuussia G,L
Appelsiinirahkaa G,L

PERJANTAI 18.1.
Minestronekeittoa L
Kaalilaatikkoa G,L
Juustoleipäpaistosta G,L

*

LOUNAS (sis. pääruoan pöytään tarjoiltuna, keitto, salaattipöytä, leipä, kahvi ja pieni jälkiruoka) 11€

KEITTOLOUNAS (sis. keitto, salaattipöytä, leipä, kahvi ja pieni jälkiruoka) 9€

MAISTUISIKO BURGERI?

Tammikuussa HAAPALAn a la carte on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin.

Suunnittelimme tammikuun viikonloppuihin kolme erilaista burgeria, jotka ovat tarjolla vain kyseisen viikonlopun ajan.

Viikonlopun burgeri, salaatti/ranskalaiset ja valitsemasi 0,33l juoma hintaan 19€!

11.-12.1. Hirviburgeri ylikypsällä hirvellä, aiolilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja savujuustolla.

18.-19.1. Kyyttöburgeri sininihomejuustolla, tabascomajoneesilla ja karamellisoidulla punasipulilla.

25.-26.1. Kanaburgeri bbq-kastikkeella, cheddarjuustolla ja sitruunaisella coleslawlla.

Tervetuloa!

A LA CARTE

A LA CARTE HAAPALASSA TARJOLLA:

Perjantaisin 16-22

Lauantaisin 12-22

PÖYTÄVARAUKSET

Soittele tai lähetä meille viestiä numeroon +358 44 9847840 ravintolan aukioloaikoina. Tavoitat meidät myös sähköpostilla info @ haapalabnb.fi

Pöytävarausta suosittelemme, jos teitä on yli 4 henkilön ryhmä tulossa.

*

Haapalassa me haluamme tuottaa kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, juomaa ja muita kokemuksia, jotka kertovat tarinaa Kainuusta ja Suomesta makujen muodossa.

Tämä on Suomi, pienellä twistillä.

Päämäärämme on tuottaa ruoka- ja juomatuotteita kestävästi, kausiluonteisesti ja lähellä tuotettuna. Me uskomme lähiruokaan ja teemme parhaamme, että lähituottajien tuotteita tulee näkymään ruokalistallamme.

Teemme ruokaa ja panemme olutta suurella sydämellä – kausiluontoisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Ravintolan listalta löytyy muun muassa kauden kasviksia ja villiyrttejä, joilla kunnioitamme suomalaista metsää ja maaseutua - niitä meille tärkeitä asioita.

*

Image