Image

LOUNAS

HAAPALAn lounas on tarjolla ma-pe 11.00-14.00:

VIIKKO 5
MA 27.1.
Porkkanasosekeittoa G,L
Burgundinpataa G,L
Marjakiisseliä ja kermavaahtoa G,L

TI 28.1.
Parsakeittoa G,L
Pestolla täytetty kanaa ja sienirisottoa G,L
Appelsiinirahkaa G,L

KE 29.1.
Juustopaprikakeittoa G,L
Haapalan lihapullat ja muussi G,L
Vohvelit L

TO 30.1.
Sipulikeittoa G,L
Possunpaistia, jaloviinakastiketta ja säräjuurekia G,L
Kaurakeksit L

PE 31.1.
Bataattichilikeittoa G,L
Klubileipä lohesta ja lohkoperunat G,L
Valkosuklaamousse G,L

VIIKKO 6
MA 3.2.
Kanakasviskeittoa G,L
Chili con carne G,L
Haapalan hätävara L

TI 4.2.
Kukkakaalikeittoa G,L
Possunpihvit, kermaperunat, hunajajuurekset G,L
Mansikkakiisseli G,L

KE 5.2.
Pinaattikeittoa G,L
Tervalohta, muussia ja yrttikastiketta G,L
Runebergin torttu L

TO 6.2.
Kermainen kalakeitto G,L
Täytetyt paprikat G,L
Herukkarahka G,L

PE 7.2.
Tomaatti-basilikakeittoa G,L
Pippurihärkää ja riisiä G,L
Voisilmäpullat L

 
*
LOUNAS (sis. pääruoan pöytään tarjoiltuna, keitto, salaattipöytä, Haapalassa leivottu leipä, kahvi/tee ja pieni jälkiruoka) 11€

KEITTOLOUNAS (sis. keitto, salaattipöytä, Haapalassa leivottu leipä, kahvi/tee ja pieni jälkiruoka) 9€

3-12v lapset ruokailevat puoleen hintaan ja tätä nuoremmat maksutta. Tervetuloa!

SPECIAL
BURGERIT!

Haapalassa herkutellaan tammikuussa kolmeen viikonloppuun suunniteltuja hampurilaisia.
Ateria sisältää viikonlopun hampurilaisen, maalaisranskalaiset ja pirtelön L hintaan 19€.
Luonnollisesti kaikki on valmistettu Haapalan keittiössä parhaista raaka-aineista.
Ranskalaiset on käsin leikattu, ja burgerisämpylät huolella leivottu.

17.-18.1.
Friteerattu kana L
Briossin välissä Haapalan frittikanaa, ketsuppia, suolakurkkua, savupaprikamajoneesia, tomaattia ja salaattia.

24.-25.1.
Juicy Lucy (G),L (kuvassa ylhäällä)
Briossin välissä kyytönjauhelihapihvi, jonka sisällä aitoa cheddaria, pikkelisipulia, majoneesia, tomaattia, salaattia ja ketsuppia.

31.1.-1.2.
Cola-marinoitu pulled pork (G),L
Briossin välissä cola-marinoitu pulled pork, bbq-kastiketta, aiolia, pikkelisipulia, salaattia ja tomaattia.

Tuunaa ranskalaiset juustolla hintaan 2,5€.
Lisää rapea coleslaw sivuun hintaan 1,5€.
Pirtelömaut on mansikka ja suklaa, ja aterian ulkopuolella pirtelö on 4,5€ lasillinen.

A LA CARTE

Loppiaisen jälkeen tammi-helmikuussa Haapalan a la carte on tarjolla viikonloppuisin pe 16-22 ja la 12-22.
Aukiolot laajenee taas helmikuun puolella.

A LA CARTE MENU A LA CARTE ENG A LA CARTE RUS
JUOMALISTA DRINKS DRINKS RUS
Image

PÖYTÄVARAUS

Soittele tai lähetä meille viestiä numeroon +358 44 9847840 ravintolan aukioloaikoina.
Tavoitat meidät myös sähköpostilla info @ haapalabnb.fi.
Pöytävarausta suosittelemme, jos teitä on yli 4 henkilön ryhmä tulossa a la cartea nautiskelemaan.

*

Haapalassa me haluamme tuottaa kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, juomaa ja muita kokemuksia, jotka kertovat tarinaa Kainuusta ja Suomesta makujen muodossa.

Tämä on Suomi, pienellä twistillä.

Päämäärämme on tuottaa ruoka- ja juomatuotteita kestävästi, kausiluonteisesti ja lähellä tuotettuna.
Me uskomme lähiruokaan ja teemme parhaamme, että lähituottajien tuotteita tulee näkymään ruokalistallamme.

Teemme ruokaa ja panemme olutta suurella sydämellä – kausiluontoisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.
Ravintolan listalta löytyy muun muassa kauden kasviksia ja villiyrttejä, joilla kunnioitamme suomalaista metsää ja maaseutua - niitä meille tärkeitä asioita.

*

LEIVÄT

Haapalan lounaalla tarjoilemme ma-pe päivän leipää.
Omassa keittiössämme paistetaan mm. juureen tehtyä ruisleipää, vuokaleipää olutmäskistä, gluteenitonta perunarieskaa, maidotonta focacciaa ja kauravuokaleipää.
Näitä myymme myös mukaan.
Kysy lisää henkilökunnaltamme.
Image